Liberec 20.3.2010

20.03.2010 00:00

 

Liberec 20.3.2010

"Tak a je to tady. Náš první turnaj v Osadnících začíná za necelé 3 hodiny." Byl krásný slunečný den a právě tohle jsme si říkali zhruba v půl osmé před "nároďákem" v Hostinném.
Jelo nás celkem sedm: Kuba (Vezír), Monika, Jenda, David (Ludvíček), Adam, Míra (Legoš), Tomáš (Assasin) a Kristýna.
Vezli jsme se mikrobusem a tak cesta ubíhala rychle a hlavně byla sranda.

Na místo určení jsme dorazili asi hodinu před zahájením. Mezitím jsme se připravili a přihlásili do turnaje. Ten začínal lehce po desáté. Hrálo se na čtyři hry bez rozšíření. Ceny nebyly nikterak zajímavé (nemyslím tím poukázky): Osadníci, Evropa, Dobyvatelé Vesmíru, poukázka na 750 a 500 Kč v internetovém obchodě modernihry. Mysleli jsme si, že Albi tam hodí alespoň Dominion.

To, kdo jak dopadl napíši dolů, ale nejdůležitější snad je, že jsme si všichni velice dobře zahráli . Turnaje se zúčastnilo celkem 48 hráčů s vysokou herní kvalitou.

Všechny stoly dohrávaly rychle (až na ten, kde hrála Monika).
Turnaj se celkově vyvedl, ale musím zmínit osudovou chybu Adama. Kdyby u poslední hry (kde mu "trošku" utekly nervy) nevyměnil suroviny s jednou hráčkou, ale místo toho s Jendou, tak by Jenda měl Evropu a byl by na 3. místě a Adam by byl na místě 5. Tímto má právo se na mne zlobit a být naštvaný. Nicméně, až Adam zapracuje na nervech, tak by se na příštím turnaji v Hradci mohlo vydařit...
Na závěr ještě připojím výsledkovou listinu (našeho klubu):

1. místo Kuba (vybral si poukázku)
10. místo Adam
12. místo Jeník
26. místo Monika
28. místo Tomáš
33. místo Míra
35. místo David (jeho první turnaj)
40. místo Kristýna
PS: připomínám, že jsme byli nejmladší na turnaji.

zpracoval: Adam Klíma